top of page
NDC 2.jpg

GRAANFABRIEK B2B

Roestige silo's, stalen pilaren en constructies, de enorme raampartij en een prachtige kade maken van de Graanfabriek een uniek industrieel decor vol met karakter en inspiratie.

De mogelijkheden van onze bijzondere oude graanfabriek zijn bijna eindeloos en leent zich voor allerlei binnen- en buitenevenementen in alle vormen en maten. 

De combinatie van onze verbluffende locatie en ons flexibel en proactief productieteam (> 17 jaar ervaring) maken van jouw idee een onvergetelijke ervaring. Wij denken indien gewenst graag in alles mee; van een ijzersterk programma, high end techniek, verbluffende entertainment tot kwalitatieve catering. 

De Graanfabriek heeft in samenwerking met een aantal partners een aantal unieke livestreamstudio's opgezet. Meer weten over de mogelijkheden voor creatieve en krachtige online events? Klik dan hieronder op de button.

GRAANSTUDIOS

Industrieel 1.jpeg

De Graanfabriek beschikt over twee bijzondere loodsen met elk een totaal eigen karakter, inspirerende intieme ruimtes en een prachtig buitenterrein gelegen aan de kade van de Finse Haven. Hierdoor biedt de Graanfabriek ruimte voor B2B events vanaf 10 gasten tot 3.000+ gasten. 

Onze filosofie is dat wij niet vooraf de mogelijkheden bepalen maar de locatie voor zich laten spreken. Dan volgt de rest vanzelf. Natuurlijk kunnen wij jouw op weg helpen en hieronder lees je een aantal voorbeelden van B2B events.

ONLINE EVENTS

BEDRIJFSFEESTEN

VERGADEREN

CONGRESSEN

TEAMBUILDING

ONEINDIG VEEL MOGELIJJHEDEN

NCD MEDIAGROEP: Zomerfestival

NDC 1.jpg

WIJ ZIJN EEN ERVARING

FRIESLAND CAMPINA: 5-daagse veiligheidsconferentie

Op zoek naar een unieke locatie voor een unieke ervaring?

Neem contact met ons op via 050 - 211  of mail naar events@graanfabriek.nl.

''het was erg spannend om voor de eerste keer iets te organiseren in zo'n type locatie, maar het was ee van de meest succesvolle evenementen. Dit was niet alleen onze ervaring maar dit was ook terug te zien in de enquêteresultaten ingevuld door ons personeel. De locatie en catering scoorden over 779 respondenten gemiddeld een 9.3. Alles liep zo onvoorstelbaar soepel. Het was een eyeopener dat een samenwerking zo flexibel en proactief kan verlopen waarvoor wij het team van de Graanfabriek ontzettend willen bedanken.''

''Vooraf gaven wij aan dat onze gasten eigenlijk altijd voor zo'n minuten voor sluitingstijd al zijn vertrokken. Dit moest ook i.v.m. een ander feest dat na ons zomerfestival plaatsvond. Nu moesten wij onze gasten een uur na sluitingstijd toch echt aangeven dat het was afgelopen. De ongedwongen sfeer die de Graanfabriek ademend is uniek en creëert een bijzondere ervaring. Het is ook een locatie met ontzettend veel mogelijkheden, zowel voor binnen als buiten.''

bottom of page