top of page

WIJ DOEN OOK MEE MET DE CROWDFUNDING ACTIE #LOCAL LEGENDS!

Al meer dan 8 maanden staat iedereen zijn leven compleet op de kop en het einde lijkt nog niet in zicht. Bizarre en vooral moeilijke tijden voor iedereen en ook voor de Graanfabriek. 

Samen met ons super vrijwilligersteam hebben wij keihard gewerkt en tot maart een mega avontuur mogen meemaken bomvol met te gekke feesten en festivals. Hier hebben wij met zijn allen van mogen genieten en er stonden nog zoveel mooie feesten en festivals op de planning. Maar ook waren wij keihard bezig om de opening van onze nieuwe loungebar met terras voor te bereiden. Het zou misschien wel de mooiste zomer tot nu toe worden. Wij keken hier zo naar uit totdat dit ellendige virus de hele wereld ging domineren en het oorverdovend stil is geworden in de Graanfabriek. 

Sinds er geen muziek meer door de Graanfabriek galmt zijn wij zeker niet stil gaan zitten, want daar zijn wij slecht in. Wij zijn met de middelen die we al hadden aan de slag gegaan om de Graanfabriek beter, mooier en leuker te maken. Dit met de goede hoop dat wij met zijn allen zoooo hard het einde van deze ellende kunnen gaan vieren. 
Maar ondanks ons optimisme moeten wij ook realistisch blijven want het is net als voor veel andere horecabedrijven steeds moeilijker om deze onzekere corona-crisis te overleven. Ondanks dat wij niet ervan houden om ons handje op te houden kunnen wij inmiddels ook elke euro gebruiken. Facturen blijven binnenkomen maar de inkomsten niet.
Wij hebben geen idee wat we van deze actie kunnen verwachten maar als na het betalen van de facturen iets overblijft dan stoppen we dit met al onze liefde in onze Eindelijk-Klaar-Met-Corona-Openingsfeest(en)!! 

Elke donatie is er 1 waar wij dankbaar voor zijn, hoe groot of klein ook.
Als teken van dankbaarheid en waardering organiseren wij een aantal corona openingsfeesten met gratis entree. 
Heb je  €75,- of meer gedoneerd en is je naam bekend, dan wordt jouw naam op onze speciale doneermuur geplaatst. 

Alvast super bedankt en laten we hopen dat wij elkaar weer snel mogen zien.

HELP JIJ ONS OOK? KLIK HIER

LocalLegends.png
LocalLegends.png
bottom of page