Graanfabriek_Luchtfoto kader inzoom.png

JOUW EVENT HIER?

De Graanfabriek; uniek, verrassend, vol karakter & multifunctioneel 

De oude graanfabriek werd in de jaren 60 gebouwd als een van de modernste graanproductiebedrijven van Europa. Met de komst van de Graanfabriek heeft dit uniek stukje Groningen gelegen aan de kade van de Finse Haven een herbestemming gevonden van en voor Groningen. 

Deze bijzondere locatie is een uniek decor en geschikt voor uiteenlopende (zakelijke) doeleinden met oneindig veel mogelijkheden. Of het nu gaat om een vergadering, een training, een (product)presentatie of een beurs/congres voor 800+ deelnemers, bij de Graanfabriek bent u verzekerd van een uniek evenement. 

 

Bent u op zoek naar een out of the box locatie met karakter voor een unieke ervaring? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

WAAROM DE GRAANFABRIEK?

Unieke industriële locatie met een rijke historie gelegen aan de kade van de Finse Haven (in de jaren 60 gebouwd als één van de modernste graan productiebedrijven van Europa)

 

Zonnepanelenpark 2.200m2 voorziet de Graanfabriek van groene stroom  

 

Multifunctioneel inzetbaar voor recreatieve als zakelijke evenementen

 

Flexibel en proactief productie team met meer dan 15 jaar ervaring 

 

Kwaliteitscatering op maat

 

Goed bereikbaar voor verschillende vervoerstypen

 

Gratis parkeergelegenheid

 

Draadloos internet

DSC_1547-2.jpg

GRAANLOODS

250+ m2

400+ gasten

JobV_20180730_-2.jpg

TRANSPORT LOODS

250+ m2

240+ gasten

Schermafbeelding 2018-07-30 om 13.37.23_

DE KADE / TERRAS

3.000+ m2

3.000+ gasten

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

REBUILD YOURSELF

Vergaderen

Training

Heidag

Congres

Beurs

P(roduct)resentatie

Personeelsfeest

Zomerfestival

'BIJ DE GRAANFABRIEK WORDT JE GEGARANDEERD UIT DE DAGELIJKSE SLEUR GETROKKEN'

Op zoek naar nieuwe frisse ideeën of is het tijd voor een andere mindset of toe aan een reset? Tijd om aan de organisatie te werken in plaats van opgeslokt te worden aan het werken in de organisatie?

Haal je team uit de dagelijkse sleur, hun veilige omgeving en/of uit hun comfort zone. Dit zorgt vaak voor frisse ideeën, voor verrassende resultaten en voor herinneringen waar nog lang over wordt nagepraat. 

De Graanfabriek is een inspirerende en multifunctionele omgeving. Wil je even een frisse neus halen, dan je terecht op ons terras. de visie weer eens kritisch onder de loep te nemen, maar ook om je vastgeroeste collega een dag te laten flexwerken in een bijzondere werkomgeving. 

 

Bent u op zoek naar een out of the box locatie met karakter voor een unieke ervaring? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.