top of page
DE KADE
De Kade is het buitenterrein van de graanfabriek en heeft zo veel mogelijkheden echt cool en bbq en outdoor festival enzo lavala
150 m2
400 personen
DE GRAANLOODS
Graanloods uniek en geschiedenis waar het nu voor wordt gebruikt enzovoort 
dus ja enaljhdljsdnalkjdlajkdnlkawjedn
en hier nog wat tekst...fwjbfwaejb
400 personen
150 m2
DE TRANSPORT LOODS
Transportloods net zo ja uniek en geschiedenis waar het nu voor wordt gebruikt enzovoort iets over horeca 
dus ja enaljhdljsdnalkjdlajkdnlkawjedn
en hier nog wat tekst...fwjbfwaejb
150 m2
400 personen

LOCATIE

'EEN LOCATIE MET KARAKTER EN EEN RIJKE HISTORIE'

Aan de kade van de Finse Haven te Groningen ligt deze oude Graanfabriek. Deze bijzondere locatie werd in de jaren 60 gebouwd als één van Europa ’s modernste graanproductiebedrijven. Destijds bruiste het gebied en was het volop in ontwikkeling, maar sinds de jaren 80 raakte het in verval en had het geen noemenswaardige functie meer. Maar met de komst van de Graanfabriek wordt hard gewerkt om deze karakteristieke en unieke locatie te voorzien van een vitaliserende impuls.

De Graanfabriek is een multifunctionele locatie met ontzettend veel mogelijkheden. Deze oude graanfabriek bestaat uit diverse karakteristieke loodsen en een prachtig buitenterrein gelegen aan de kade van de Finse Haven. De Graanfabriek leent zich voor uiteenlopende doeleinden. Feesten, festivals maar ook voor zakelijke doeleinden zoals personeelsfeesten/diners, presentaties of vergaderingen.  O.a. Friesland Campina, NDC Mediagroep en TKP gingen jou voor. 

De Graanfabriek is een locatie die niet stil staat maar zich continu ontwikkeld.

Samen met ons productieteam maken van jouw event een groot succes! Interesse?  
Stuur een mail naar events@graanfabriek.nl of bel naar 050-211 51 86.

GRAANLOODS

In de Graanloods stortte het graan via imposante silo’s in kleinverpakkingen. Deze karakteristieke loods is verbouwd met als uitgangspunt de authentieke details en uitstraling te behouden. Sinds november 2017 wordt deze bijzondere loods gebruikt voor de meest uiteenlopende activiteiten die in het weekend plaatsvinden.

GRAANLOODS

250+ m2

400+ gasten

TRANSPORT LOODS

TRANSPORT LOODS

Halverwege de jaren zestig zakte de scheepvaart wat in en vervingen vrachtwagens de grote schepen. Om die logistieke verandering op te vangen werd de transport loods aangebouwd. In deze loods reden vrachtwagens aan met tonnen graan. Een overvloed aan lichtinval vult deze ruimte met energie en inspiratie. Vergunningtechnisch is de capaciteit op dit moment vastgesteld op maximaal 50 personen. Afhankelijk van de activiteit zijn hier eventueel uitzonderingen op mogelijk.

250+ m2

240+ gasten

DE KADE

DE KADE

Zoals de naam doet verklappen is het omvangrijke buitenterrein van de Graanfabriek gelegen aan het water en oorspronkelijk ingericht voor groot transport en opslag. Dit terrein wordt zo langzamerhand steeds verder ingericht met een bijzonder contrast tussen industrie en natuur. De oppervlakte en de infrastructuur bieden uiteenlopende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan (muziek)festivals, foodfestivals, markten, shows, workout sessies of een niet alledaagse heidag.

3.000+ m2

3.000+ gasten

bottom of page