top of page
Bruut 1.jpg
32602613_973797766123636_764738548181395
GraanTerras 2.jpg
Graanfabriek_Kopjek Oost.jpg
Graanfabriek_Kopjek Oost.jpg

GRAANFABRIEK EVENTS

Roestige silo's, stalen pilaren en constructies, de enorme raampartij en een prachtige kade maken van de Graanfabriek een uniek industrieel decor vol met karakter en inspiratie.

De mogelijkheden van onze bijzondere oude graanfabriek zijn bijna eindeloos en leent zich voor allerlei binnen- en buitenevenementen in alle vormen en maten. 

De Graanfabriek beschikt over alle professionele faciliteiten  om kwalitatief hoogstaande evenementen mogelijk te maken. En hebben wij iets niet in huis dan halen wij dat in huis zodat jij met een organisatie hoeft te werken. Van technische faciliteiten, decor, entertainment, catering, beveiliging of zelfs marketing, wij beschikken over eigen expertise en een breed netwerk om in alles te kunnen voorzien. 

Happy Feelings 08-11-19.jpg

De Graanfabriek is een locatie die beschikt over twee bijzondere loodsen met elk een totaal eigen karakter en een prachtig festivalterrein gelegen aan de kade van de Finse Haven. Hierdoor biedt de Graanfabriek ruimte voor intieme events vanaf 25 gasten tot 3.000+ gasten. 

Onze filosofie is dat wij niet vooraf de mogelijkheden bepalen maar de locatie voor zich laten spreken. Dan volgt de rest vanzelf. Natuurlijk kunnen wij jouw op weg helpen en hieronder lees je een aantal voorbeelden van B2B events.

FEESTEN

FESTIVALS

LUSTRUMS

GALA'S (incl diner)

LIVE STREAMS

JOUW EVENT OP DE GRAANFABRIEK?

Neem contact met ons op via:

                            050 - 211  

                            events@graanfabriek.nl.

ONEINDIG VEEL MOGELIJJHEDEN

bottom of page