top of page
Graanfabriek_Kopjek Oost.jpg

GRAANFABRIEK EVENTS

Roestige silo's, stalen pilaren en constructies, de enorme raampartij en een prachtige kade maken van de Graanfabriek een uniek industrieel decor vol met karakter en inspiratie.

De mogelijkheden van onze bijzondere oude graanfabriek zijn bijna eindeloos en de Graanfabriek leent zich voor allerlei binnen- en buitenevenementen in alle vormen en maten. 

Ons flexibel en pro-actief productieteam met meer dan 17 jaar ervaring denkt graag met je mee om samen een onvergetelijke ervaring te creëren. Een ervaring met alles erop en eraan, van een ijzersterk programma, high end techniek, verbluffende entertainment tot kwalitatieve catering. 

De Graanfabriek heeft in samenwerking met een aantal partners een aantal unieke livestreamstudio's opgezet. Dus ben jij op zoek naar een krachtig online event klik dan hieronder.

Happy Feelings 08-11-19.jpg

De Graanfabriek beschikt over twee bijzondere loodsen met elk een totaal eigen karakter, inspirerende intieme ruimtes en een prachtig buitenterrein gelegen aan de kade van de Finse Haven. Hierdoor biedt de Graanfabriek ruimte voor B2B events vanaf 10 gasten tot 3.000+ gasten. 

Onze filosofie is dat wij de locatie voor zich laten spreken en niet voor jou al de mogelijkheden van de Graanfabriek gaan bepalen, Natuurlijk helpen wij jou indien gewenst op weg en ter inspiratie hiernaast een aantal voorbeelden van B2B events.

ONLINE EVENTS

BEDRIJFSFEESTEN

VERGADEREN

CONGRESSEN

TEAMBUILDING

De Graanfabriek is eigenzinnig, onconventioneel, creatief en vol met karakter. Wat wij vaak van onze klanten horen is dat de Graanfabriek vanwege zijn bijzondere ambiance zorgt voor een verfrissende en ongedwongen sfeer. Waar normaal de ervaring van klanten was dat hun gasten al voor de officiële sluitingstijd waren vertrokken moeten zij hun gasten bij de Graanfabriek aangeven dat de sluitingstijd al is verstreken. 

 

Dus wil jij met je organisatie frisse ideeën opdoen in een locatie die inspiratie ademt, je personeel resetten of gewoon een gezellig teamuitje organiseren, je gasten een ervaring meegeven, dan ben je bij de Graanfabriek aan het goede adres. Je bent namelijk verzekerd van een uniek event waar nog lang over zal worden nagepraat.  

Bruut 1.jpg

WIJ ZIJN EEN ERVARING

bottom of page